Go to content
Menu
tot 10x effectiever!

Knowitall
Kennis opdoen via een
quiz op je smartphone

We leven in een kenniseconomie, maar hoe zorgen we er voor dat we ons blijven ontwikkelen…? Onze visie is dat studeren en leren niet alleen plaats hoeft te vinden tijdens reguliere, geplande opleidings- en trainingsmomenten. Leren kan in onze ogen juist prima thuis, onderweg, of even snel tussen alle werkzaamheden door. Hier bewijst de leeroplossing van Knowingo als geen ander de toegevoegde waarde. Door leerstof als korte kennisquizjes aan te bieden op een smartphone, zorgt het spelelement van de app ervoor dat studeren en leren eindelijk weer aantrekkelijk wordt. Spelenderwijs leren is immers leuker en veel langer vol te houden.

Omdat de korte leerinterventies tussen de bedrijven door plaats vinden, kan er flink gekort worden op ineffectieve klassikale bijeenkomsten, of dure online e-learning trainingen. Knowingo scheelt dus tijd en geld. In dit informatietijdperk zijn immers de inspanningsfactoren ‘arbeid’ en ‘kapitaal’ bij organisaties sterk gericht op het slim toepassing van nieuwe technologie. Kennis opdoen en bijblijven t.a.v. de laatste ontwikkelingen is hierbij key, maar dan wel graag op een leuke manier!

De voordelen voor uw organisatie

Klok icoon

Tijdbesparend

Leren zonder moeite, kort en krachtig. Een module duurt 1 minuut

Persoon icoon

Persoonlijk

Individueel leertraject, passend bij het niveau, het leertempo en de motivatie van de gebruiker

Telefoon icoon

Direct resultaat

Direct resultaat dankzij herhalend leren. Daardoor blijft de kennis paraat

Prijzenbeker icoon

Gamification

De app werkt als een game. Met scores, beloningen en fun. Dat motiveert!

Knowitall

Als gepassioneerde opleider weet Knowitall als geen ander hoe u het gebruik van de Knowingo-app koppelt aan persoonlijke en organisatiedoelstellingen. Wij vertalen deze focus naar sterk inhoudelijke trainingsmodules, met als resultaat dat iedere gebruiker de maximale leercurve ervaart en behaalt.

Met ruim 25 jaar didactische ervaring is Knowitall dé partner voor het permanent ontwikkelen van studenten en professionals binnen uw organisatie. Met Knowitall profiteert u van twee decennia kennis en expertise als opleidingsontwikkelaar voor vele certificering- en accreditatieprojecten in binnen- en buitenland. Knowitall levert maximaal rendement uit elk leerproces en kennis blijft continu groeien!

Wat moeten uw mensen weten en binnen welke tijd? Wat zijn het functieprofiel en de daarbij behorende taken en verantwoordelijkheden? En hoe leren uw mensen optimaal? Over dit soort vragen gaat Knowitall graag met u in gesprek; we know it all!

Op basis van uw informatie richt Knowitall het optimale leerpad in. Passend voor iedere student, of professional en aansluitend bij de organisatiedoelstellingen. Het systeem bepaalt hoe lang iemand kan leren, waarbij iedere medewerker play credits krijgt. Zijn de credits op, dan moet het systeem deze weer opladen. Dit beschermt u en uw mensen tegen onbeperkt leren. Hierdoor blijft het opnemen van kennis effectief. Dankzij het spelelement is de Knowingo-app vooral ook leuk om te gebruiken!

Deelnemers kunnen zich certificeren voor bepaalde onderdelen. Het leerplatform is namelijk uitgerust met certificering functionaliteit.

Het voordeel van deze functionaliteit is dat gebruikers een certificering verdienen die past bij hun individuele leertraject. Zo kan de ene deelnemer een certificering krijgen voor 3 maanden, terwijl een ander een certificering voor hetzelfde onderdeel heeft voor 6 weken. Het systeem kent de leercurve van de individuele deelnemer en past daar de certificering op aan. Zo borgen we dat een certificering in het systeem betekent dat de deelnemer de stof beheerst!

Officieel leverancier Knowingo

Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding
Carousel afbeelding

Fan Base

Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo
Bedrijfslogo

Duizenden gebruikers gingen u voor.

Ervaar het zelf!

Leren met Knowingo:
leuk, uitdagend en effectief

Uit alle onderzoeken blijkt: te veel lesstof in één keer werkt niet, maar wat dan wel? Korte, maar krachtige leersessies en… vooral veel herhaling! Dat is precies de kracht van leren met de Knowingo-app. Leren kan echt overal met Knowingo: in de lift, bij de koffieautomaat, in de trein, zelfs off-line in het vliegtuig.

Iedere gebruiker krijgt precies de vragen die nodig zijn om de lesstof onder de knie te krijgen. Dit dankzij de zelflerende kunstmatige intelligentie die op de achtergrond meedraait. Tijdens het leertraject verandert de leercurve constant. Hierdoor wordt de kennis permanent verankerd in het geheugen, met herhaling op het juiste moment. Resultaat: een uitdagende leerervaring met een optimaal rendement. Hierdoor leren mensen makkelijker en sneller en blijft de opgedane kennis paraat. Gecombineerd met de dienstverlening van Knowitall, zorgt dit voor de best mogelijke inzet van de Knowingo-oplossing.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u ook behoefte aan een leuke, uitdagende en effectieve leeromgeving voor uw medewerkers? En wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Stuur ons uw vraag en wij nemen contact op. Natuurlijk volledig vrijblijvend.
Bellen of mailen kan ook.

Contactformulier